Over Stepjes.com

Wij willen elektrische stepjes voor iedereen!

Bekijk alle stepjes Contact

Elektrische stepjes voor iedereen!

Heb jij al wel eens op een elektrische step gestaan? Wij wel! En we waren meteen verkocht. Plezier, gemak, snelheid: een elektrische step heeft het allemaal. Daarom hebben wij Stepjes.com opgericht, met als doel om iedereen in Nederland aan een passend elektrisch stepje te helpen. Op dit moment is dat nog best een missie, aangezien het merendeel van de elektrische stepjes nog niet de openbare weg op mag. Maar nier getreurd: er zijn opties! Bovendien zijn wij er ook van overtuigd dat het niet lang meer kan duren voordat alle e-steps ook gewoon de Nederlandse openbare weg op mogen.

Wat je op Stepjes.com kunt vinden hebben wij hieronder uitgesplitst:

Op Stepjes.com lees je alle informatie over de elektrische steps die op dit moment verkrijgbaar zijn. Kom alles te weten over de merken, modellen en specificaties. Zo kun je gemakkelijk een passende e-step vinden. Wij voegen wekelijks nieuwe elektrische steps toe.

De markt rondom elektrische stepjes is volop in beweging. Wij volgen alle ontwikkelingen op de voet en brengen jou op de hoogte van het laatste nieuws. Zo ben jij als eerste op de hoogte van wijzigingen in regelgeving, nieuwe mogelijkheden of producten en nog veel meer.

De specificaties van e-steps lezen is natuurlijk al zeer waardevol. Maar om een nog betere keuze te maken zijn reviews een welkome aanvulling. Wij vinden het geweldig om verschillend elektrische steps te testen en hier voor jullie een review over te schrijven.

Doordat elektrische steps nog relatief nieuw zijn en door alle regelgeving en ontwikkelingen hebben wij gemerkt dat er nog veel vragen over dit onderwerp zijn. Wij beantwoorden deze vragen en bundelen ze in onze ‘veelgestelde vragen‘-sectie.

Elektrische stepjes bekijken