Xiaomi

Het Chinese Xiaomi is opgericht in 2010 en verkoopt elektrische stepjes die wereldwijd zeer populair zijn en diverse awards hebben gewonnen. Xiaomi e-steps zijn zeer degelijk, staan garant voor geweldige prestaties en zien er geweldig uit!

Xiaomi elektrische step

Xiaomi elektrische step

De elektrische stepjes van Xiaomi zijn wereldwijd zeer populair en hebben diverse awards gewonnen, waaronder de prestigieuze Red Dot “Best of the Best” Award, en de iF Design Award in 2017. Xiaomi e-steps zijn zeer degelijk, staan garant voor geweldige prestaties en zien er door een minimalistisch design zeer goed uit. En dat alles voor een zeer scherpe prijs. De elektrische steps van Xiaomi worden door diverse deelstep-bedrijven ingezet, waaruit je kan concluderen dat deze stevig en prettig in gebruik zijn. De keuze voor een Xiaomi e-step is dus absoluut een goede keuze!

Over Xiaomi stepjes

De Chinese Xiaomi Corporation is opgericht in 2010. Het bedrijf produceert elektronische gadgets en accessoires voor elk moment. Xiaomi is onder andere groot geworden door haar mobiele telefoons en behoort op dit moment tot de grootste smartphonefabrikanten ter wereld. Xiaomi levert elektrische producten in diverse categorieën. Zo kun je bij Xiaomi terecht voor smartphones, tablets, wearables, powerbanks, smart home accessoires, persoonlijke audio, actioncams, elektrische stepjes en nog veel en veel meer.

Logo Xiaomi Elektrische Step