Veeley

Veeley is opgericht in 2018 in Bergen op Zoom, Nederland. Het bedrijf produceert elektrische steps die toonaangevend zijn in zowel design, uitvoering, prestaties en functionaliteit op het gebied van elektrische mobiliteit.

Veeley elektrische step

Veeley Elektrische step

Gebruiksgemak, comfort en zeker ook sportiviteit zijn kernbegrippen die voor Veeley centraal staan. Daarnaast is kwaliteit prioriteit en wordt in de ontwikkeling van de e-steps met alle eisen rekening gehouden waaraan een e-step voor goedkeuring aan de Europese richtlijnen moet voldoen. De slogan van Veeley luidt: “Your mobility, our drive“, wat volledig de lading dekt. Veeley ontwikkeld elektrische stepjes van hoogwaardige kwaliteit, met uitstekende prestaties en functionaliteiten en met oog voor design.

Over Veeley stepjes

Veeley is een merk van Nederlandse makelaardij en is opgericht in 2018 in Bergen op Zoom. Veeley is onderdeel van Orange Ventures B.V., dat onder meer ook de Skotero e-step produceert. Met de Veeley heeft Orange Ventures besloten een elektrische step te ontwikkelen met Europese goedkeuring. Met succes, want de Veeley V5 is een van de eerste e-steps die is goedgekeurd om de Nederlandse openbare weg op te mogen!