Razor

Het Amerikaanse merk Razor is in 2000 opgericht en heeft sindsdien al miljoenen (elektrische) stepjes verkocht en diverse awards in de wacht gesleept. Razor produceert e-steps voor kinderen en volwassenen. Plezier voor jong en oud dus!

Razor elektrische step

Razor elektrische step

Razor steps zijn veilige stepjes die gemaakt zijn van de allerbeste materialen. Ze staan voor fun, freedom en spirit, alles wat je ervaart wanneer je er een ritje op maakt. Razor heeft met haar hoverboards en e-steps een grote stempel gedrukt op de speelgoedindustrie, voor kinderen dus. Maar het bedrijf maakt ook e-steps waar volwassenen heel blij van worden! Razor maakt e-steps voor jong en oud, voor rustige rijders en waaghalzen. Zowel met, als zonder motor.

Over Razor stepjes

Razor is in 2000 opgericht in Amerika en produceert sindsdien elektrische steps en hoverboard van hoogwaardige kwaliteit. De makers van Razor hebben als filosofie “It’s not how you ride, but how the ride makes you feel”, en vertalen dat in een ruime variatie (elektrische) stepjes waardoor er voor iedereen wel een passend stepje te vinden is.

Logo Razor Elektrische Step