Phaewo

Phaewo is een Chinees bedrijf dat is opgericht in 2015 en zich sindsdien bezig houdt met het maken van elektrische steps, hoverboards en e-bikes. De missie van Phaewo is om iedereen op een veilige en milieuvriendelijke manier door de stad te laten rijden.

Phaewo elektrische step

Phaewo elektrische step

De medewerkers van Phaewo zijn toegewijd om de beste, meest innovatieve en veilige producten voor elk huishouden te produceren, waaronder hoverboards, elektrische stepjes en e-bikes. Phaewo hanteert strikte veiligheidsnormen en beschikt over internationale certificeringen en magazijnen in onder andere Nederland en Amerika.

Over Phaewo stepjes

Phaewo is in 2015 opgericht in Dongguan China en is sindsdien toegewijd om onder andere de beste hoverboards en e-steps te produceren. De missie van Phaewo is om iedereen op een veilige en milieuvriendelijke manier door de stad te laten rijden, zonder bezweet en buiten adem op de plaats van bestemming aan te komen. Met diverse betrouwbare elektrische stepjes met goede features en een vriendelijke prijs zijn ze absoluut op de goede weg.

Logo Phaewo Elektrische Step