Inokim

Inokim is in 2009 opgericht in Israël door de ontwerper Nimrod Sapir onder de naam MyWay. Het doel van Inokim is het verminderen van het autoverbruik in stedelijke omgevingen en leidend zijn op de markt van persoonlijke elektrische mobiliteit.

Inokim elektrische step

Inokim elektrische step

Inokim begon als een garageproject in 2009. De ontwerper, Nimrod Sapir ging op zoek naar oplossingen voor de uitdaging van het pendelen van A naar B met minimale tijd en moeite, terwijl de ecologische voetafdruk van het autogebruik in stedelijke omgevingen werd verkleind. Het bedrijf kan worden beschouwd als een van de pioniers van de wereldwijde elektrische step industrie.

Over Inokim stepjes

De mensheid heeft nog steeds een kans om te evolueren en een duurzame, mooie vreedzame wereld te creëren. De missie van Inokim is om de wereld in goede staat achter te laten voor onze kinderen. De iconische ontwerpen van de elektrische Inokim stepjes vallen op door de verschillende originele kleuren. Alle produceren worden volgens de hoogste normen geproduceerd en onze leveren uitstekende prestaties.

Logo Inokim Elektrische Step