Denver

Denver Electronics is opgericht in 1990 en levert kwalitatief hoogwaardige elektrische producten in diverse productcategorieën en voor competitieve prijzen. Met tientallen elektrische stepjes en hoverboards voor jong en oud is Denver een bekende speler binnen de e-mobility branche.

Denver elektrische step

Denver elektrische step

Denver heeft een ruim aanbod e-steps voor jong en oud en in verschillende prijscategorieen. De Denver e-steps zijn betaalbaar en rijden comfortabel.

Over Denver stepjes

Denver Electronics ontstond in 1990 als een importeur van elektrische producten waaronder televisies en radio’s. In de jaren die daarop volgden groeide dit assortiment uit met (licht)wekkers, vinyl-spelers, bluetooth speakers, smartwatches, autoradio’s, actioncams en meer. Ook groeide het assortiment van Denver uit met een ruime keuze aan hoverboards en elektrische stepjes voor jong en oud! Denver Electronics is voortdurend op zoek naar nieuwe trends in de markt om jouw leven leuker en makkelijker te maken. Het hoofdkantoor van Denver Electronics is gevestigd in Denemarken.

Logo Denver Elektrische Step