Boosted

Het Amerikaanse Boosted is opgericht in 2012 en wordt gezien als een van de meest vooruitstrevende bedrijven op het gebied van elektrische skateboards en elektrische steps. Boosted staat garant voor sterke materialen, betrouwbare accu’s en krachtige motoren.

Boosted elektrische step

Boosted elektrische step

De oorsprong van Boosted ligt bij het ontwikkelen van elektrische skateboards. Onder andere met de Boosted Board Mini X, Stealth, Plus en Mini S wist Boosted veel succes te boeken. De eerste elektrische step van Boosted is de REVolutionaire Boosted REV welke door sommigen ook wel de meest gewilde elektrische step ter wereld genoemd wordt.

Over Boosted stepjes

Boosted Boards is in 2012 opgericht in Amerika en wist als één van de eerste bedrijven binnen de branche snel naam te maken op het gebied van elektrische skateboards en steps. Het bedrijf wist een goede reputatie op te bouwen, mede door slimme samenwerkingen en promoties op o.a. YouTube en met grote namen als Casey Neistat en Tony Hawk. Na een onzekere periode, financiële problemen en noodgedwongen ontslagrondes heeft Boosted begin 2020 de handdoek in de ring moeten gooien. De inboedel van Boosted is in z’n geheel overgenomen door Boosted USA. Ook zijn er o.a. door deelplatform Lime diverse patenten overgenomen.

Logo Boosted Elektrische Step

Let op: begin 2020 is Boosted failliet verklaard. De resterende voorraad is opgekocht door Boosted USA en enkele andere bedrijven om de Boosted legacy in leven te houden.