Xiaomi M365 PRO

Xiaomi M365 Pro

Zoek jij een e-step waarmee je de wereld aan kan? Dan is de Xiaomi M365 Pro een uitstekende keuze! Met een maximale actieradius van 45 kilometer, een maximale snelheid van 25 km/u en een gewicht van slechts 14,2 kg is dit een step waar je heel veel plezier van gaat hebben.

Xiaomi M365 Pro kopen?

De Xiaomi M365 Pro is de opvolger van de Xiaomi M365. Het verschil zit ‘m met name in de details. De M365 Pro heeft een grotere accu waardoor de actieradius wordt vergroot naar 45 kilometer. De e-step komt met een sterkere 300W motor waardoor accelereren een stuk makkelijk gaat en hellingen geen probleem meer zijn. Ook is de rijervaring verbeterd door een langere en bredere voetplank. De Xiaomi M365 Pro komt verder met een verbeterde display waarop je de snelheid, accustatus, de huidige versnelling en de verlichting-status eenvoudig terug kunt vinden. Evenals de M365 kent de M365 Pro 3 versnellingen: (1) Eco-stand voor snelheden tot 15 km/u; (2) Standaard-stand voor snelheden tot 20 km/u; en (3) Sport-stand voor snelheden t/m 25 km/u. Met 14,2 kg is de step heel iets zwaarder dan zijn voorganger, maar nog steeds erg licht en makkelijk mee te nemen in de auto of het openbaar vervoer.

Veilig en comfortabel op pad

Wil je de Xiaomi M365 Pro meenemen in de hand, het openbaar vervoer of de auto? Dan klap je deze binnen no-time op. Liever parkeren? De stevige uitklapbare standaard zorgt dat je de e-step zonder problemen wegzet. De M365 Pro is voorzien van felle, ingebouwde lichten aan de voor- en achterkant waardoor rijden in het donker ook geen probleem meer is. En voor de veiligheid gaat het achterlicht automatisch knipperen wanneer je remt. Remmen doet de step automatisch wanneer je de gashendel loslaat (dit is te ‘tweaken’ in de gratis app) en middels een schijfrem op het achterwiel en elektrische rem met ABS op het voorwiel. Hierdoor sta je op maximale snelheid binnen 4 seconden volledig stil. Voor extra rijcomfort staat het stepje op 8,5” luchtbanden. Een andere zeer fijne functie is de cruise-control functie waarmee je zorgt dat de M365 Pro dezelfde snelheid aan blijft houden. De step is daarmee niet alleen in de stad, maar ook op langere afstanden zeer prettig in gebruik.

Populaire elektrische stepjes

Specificaties Xiaomi M365 Pro

Actieradius45 kilometer
MerkXiaomi
Openbare weg (NL)Niet toegestaan
Maximale snelheid25 km/u
DoelgroepVolwassenen
Gewicht product14 kg
MateriaalAluminium
Max. belastbaar tot120 kg
Stuurhoogte115 cm
Type bandenLucht
Laadtijd accu (vol)5,5 uur
Motor-vermogen300W

Een zeer geliefd model

Evenals zijn voorganger wordt de M365 Pro door veel bedrijven ingezet als deelstep. Dit gezien de grote actieradius en de uitstekende kwaliteit. Met de M365 Pro koop je echt een hele degelijke en volledige elektrische step voor een zeer scherpe prijs!

De elektrische Xiaomi M365 Pro iets voor jou?

Het maakt niet uit dit je eerste of zoveelste elektrische step wordt: de Xiaomi M365 Pro heeft alles in huis om het iedereen naar de zin te maken! Wij zijn er daarom van overtuigd dat de M365 Pro voor iedereen een goede keuze is. Overtuigd? Dan is verder zoeken niet nodig.

Het Chinese Xiaomi is opgericht in 2010 en verkoopt elektrische stepjes die wereldwijd zeer populair zijn en diverse awards hebben gewonnen. Xiaomi e-steps zijn zeer degelijk, staan garant voor geweldige prestaties en zien er geweldig uit!

Logo Xiaomi Elektrische Step
Ter verbetering van stepjes.com en om jou een betere gebruikservaring te bieden maken wij gebruik van functionele en analytische cookies. Voor gebruik van de website willen wij jou vragen akkoord te gaan.