Trendiamo Metropole

Trendiamo Metropole

Wil jij nu al legaal de Nederlandse openbare weg op met een elektrische step? Dan kan dat met de Trendiamo Metropole! Deze elektrische step voldoet aan alle eisen, is goedgekeurd door het RDW en mag de weg op als deze is voorzien van een kenteken. Let’s go!

Trendiamo Metropole kopen?

Met een actieradius van 50 kilometer en een topsnelheid van 35 km/u is de Trendiamo Metropole absoluut een elektrische step in het hoog-segment. De Trendiamo Metropole staat voor kwaliteit en veiligheid, met voor- en achtervering, schijfremmen voor en achter, stevige luchtbanden met diepe groeven voor extra grip en een comfortabele rit en krachtige ingebouwde verlichting voor een goed zicht en goede zichtbaarheid in het donker. De elektrische step komt met een elektrische motor van 800W waarmee geen heuvel meer voor problemen zal zorgen en accelereren zonder ook maar enig probleem verloopt. De batterij tussentijds opladen is vrijwel nooit meer nodig dankzij de grote actieradius. Opladen doe je daarom ‘s nachts in 6 tot 8 uur, waarna je er weer een volledige dag tegenaan kunt. De Metropole is geschikt voor personen tot 120 kg en heeft een opklapbare en verstelbare stoel waardoor je op lange afstanden de kilometers ook zittend af kunt leggen.

Als een van de eerste de Nederlandse weg op

De Trendiamo Metropole lijkt wellicht in eerste instantie niet op de elektrische step die jij in gedachte had, maar voldoet aan alle eisen om als een van de eerste legaal de Nederlandse openbare weg op te mogen! De eisen waaraan een step op dit moment moeten voldoen zijn groot. Dat maakt de Metropole een zeer unieke e-step. Durf jij ‘m aan?

Populaire elektrische stepjes

Specificaties Trendiamo Metropole

Actieradius50 kilometer
MerkTrendiamo
Openbare weg (NL)Toegestaan
Maximale snelheid25 km/u
DoelgroepVolwassenen
Gewicht product29 kg
MateriaalAluminium
Max. belastbaar tot120 kg
Stuurhoogte113 – 118 cm
Type bandenLucht
Laadtijd accu (vol)4 uur
Motor-vermogen350W

Elektrische step met kenteken en zadel

Ben je van plan een Trendiamo Metropole aan te schaffen? Laat deze dan bij aankoop al op kenteken zetten. Vaak kan dit tegen een (kleine) meerprijs, maar je bent er dan van verzekerd dat je direct met jouw nieuwe Metropole de weg op kan! Dit proces duurt een paar dagen. Ook goed om te weten is dat een verzekering los dient te worden afgesloten en dat het dragen van een helm verplicht is wanneer je de Nederlandse openbare weg op gaat. Ook dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs klasse AM, B of A en ouder te zijn dan 16 jaar.

De elektrische Trendiamo Metropole iets voor jou?

Wil jij nu al legaal de Nederlandse openbare weg op met een elektrische step? Dan is de Trendiamo Metropole een goede keuze voor jou! Met de Metropole haal je een krachtige, luxe elektrische step in huis waar je jarenlang plezier van gaat hebben!

Trendiamo is een Nederlands bedrijf dat in 2017 is opgericht. Trendiamo is er voor iedereen die van fun en een Italiaans design houdt en het zichzelf graag makkelijk maakt. De e-steps van Trendiamo zijn ECC-goedgekeurd en mogen in NL de weg op.

Ter verbetering van stepjes.com en om jou een betere gebruikservaring te bieden maken wij gebruik van functionele en analytische cookies. Voor gebruik van de website willen wij jou vragen akkoord te gaan.