Razor E-Prime Air

Razor E-Prime Air

Of je nu naar werk reist of een boodschap in de stad gaat doen: de Razor E-Prime Air zal ervoor zorgen dat je op de plek van bestemming aankomt. Met een maximale snelheid van 15 km/u en een actieradius van 12 kilometer staat de E-Prime Air z’n mannetje.

Razor E-Prime Air kopen?

De Razor E-Prime Air staat garant voor een comfortabele rit. De 250W motor zorgt ervoor dat je genoeg kracht hebt om snel de maximale 25 km/u te halen en houdt dat vervolgens zo’n 12 kilometer vol. De 8” luchtbanden zorgen ervoor dat schokken geabsorbeerd worden en dat het rijgedrag van de E-Prime Air soepel is. Dit in tegenstelling tot zijn voorganger, de E-Prime, die niet over een luchtband voor beschikte. Wanneer de accu leeg is laad je deze in ongeveer 3,5 uur weer volledig op, om er vervolgens weer 12 kilometer tegenaan te kunnen!

Gemaakt van lichtgewicht aluminium

Met 11,6 kg is de E-Prime Air een lichte step. Dit komt doordat het frame gemaakt is van lichtgewicht aluminium. Het lichte gewicht zorgt ervoor dat de step zeer eenvoudig mee te nemen is in bijvoorbeeld het openbaar vervoer of met de auto. Het gevolg is wel dat het maximale draaggewicht met 90 kg een van de laagste draaggewichten van alle elektrische stepjes is. Weeg je echter niet meer dan 90 kg dat heeft dit alleen maar voordelen met het meenemen!

Populaire elektrische stepjes

Specificaties Razor E-Prime Air

Actieradius15 kilometer
MerkRazor
Openbare weg (NL)Niet toegestaan
Maximale snelheid25 km/u
DoelgroepVolwassenen
Gewicht product12 kg
MateriaalAluminium
Max. belastbaar tot91 kg
StuurhoogteNiet bekend
Type bandenLucht
Laadtijd accu (vol)3,5 uur
Motor-vermogen250W

5 LED’s accu-indicator

Het stuur van de E-Prime Air is verstelbaar en de step is eenvoudig en snel op te klappen. Wel moet je zelf voor verlichting zorgen, want een voor- en achterlicht ontbreken. De step heeft een inklapbare standaard en een accu-indicator op het frame (5 LED’s) waarop je in een oogopslag ziet hoe vol de accu nog is.

De elektrische Razor E-Prime Air iets voor jou?

De E-Prime Air brengt je snel en comfortabel van A naar B en is makkelijk in gebruik.Zoek jij een simpele maar betrouwbare elektrische step voor korte afstanden en die makkelijk is mee te nemen? Dan is de Razor E-Prime Air wellicht de perfecte match voor jou!

Het Amerikaanse merk Razor is in 2000 opgericht en heeft sindsdien al miljoenen (elektrische) stepjes verkocht en diverse awards in de wacht gesleept. Razor produceert e-steps voor kinderen en volwassenen. Plezier voor jong en oud dus!

Logo Razor Elektrische Step
Ter verbetering van stepjes.com en om jou een betere gebruikservaring te bieden maken wij gebruik van functionele en analytische cookies. Voor gebruik van de website willen wij jou vragen akkoord te gaan.