Phaewo X10

Phaewo X10

Maak kennis met de Phaewo X10, een betaalbare elektrische step voor iedereen die op zoek is naar een slimme en efficiënte manier van reizen. De X10 brengt je met een maximale snelheid van 25 km/u zo’n 20 kilometer ver. Een mooie en betrouwbare step vol fijne features!

Phaewo X10 kopen?

De Phaewo X10 is niet de eerste elektrische step van Phaewo en wordt ook wel gezien als een upgrade van de X9. En dat is terecht. Want de X10 maakt indruk. Met name door de fijne prijs waardoor de e-step ook zeer geschikt is voor beginnende elektrische step-rijders in combinatie met de prima prestaties en fijne features. De X10 komt met een 250W motor waarmee je een maximale snelheid van 25 km/u kunt bereiken. De step brengt je op een volle accu zo’n 20 kilometer ver, en doet er vervolgens zo’n 5 uur over om weer volledig op te laden. De ritjes zijn comfortabel dankzij de 8,5” rubberen anti-lek banden die onder de step zijn gemonteerd in combinatie met een dubbele schokabsorptie. Remmen doe je veilig en snel middels een elektrische e-ABS-rem op het voorwiel en een mechanische schijfrem aan de achterkant van de e-step.

Geïntegreerd display met versnellingsindicator

Dankzij de felle en geïntegreerde LED voor-, achter- en remlichten val je met de Phaewo X10 altijd en overal op. Ook wanneer je ‘s avonds op pad gaat of bijvoorbeeld van het station naar huis rijdt. De step weegt namelijk slechts 12,5 kilo en is daarom erg geschikt om te of mee te nemen. En dat voor een e-step die volwassenen tot 120 kg kan dragen! Ook geïntegreerd is het display waarop je informatie kunt vinden over het accuniveau, de snelheid en de versnelling. De Phaewo X10 kan namelijk in eco-mode (max. 15 km/u) of power-mode (max 25 km/u) gezet worden door op een knopje onder het stuur te drukken.

Populaire elektrische stepjes

Specificaties Phaewo X10

Actieradius20 kilometer
MerkPhaewo
Openbare weg (NL)Niet toegestaan
Maximale snelheid25 km/u
DoelgroepVolwassenen
Gewicht product13 kg
MateriaalAluminium, Staal
Max. belastbaar tot120 kg
Stuurhoogte109 – 120 cm
Type bandenMassief
Laadtijd accu (vol)5 uur
Motor-vermogen250W

Beschermingsfuncties voor de accu

Over de accu hoef je je met de X10 ook geen zorgen meer te maken dankzij 6 beschermingsfuncties. De X10 komt met kortsluitbeveiliging, overstroombeveiliging, bescherming tegen overladen, over-ontladingsbeveiliging, bescherming tegen lage spanning en bescherming tegen temperatuurafwijkingen. Hierdoor wordt de veiligheid en duurzaamheid van de Phaewo X10 aanzienlijk beter. Dankzij deze beveiligingsfuncties weet je zeker dat je een veilige elektrische step in huis haalt.

De elektrische Phaewo X10 iets voor jou?

Zoek jij een betrouwbare elektrische step voor een fijne prijs dan kan de Phaewo X10 zomaar eens jouw eerste of volgende e-step worden! De X10 is geschikt voor zowel de ervaren als beginnende bestuurder, met een goede actieradius van 20 kilometer, een fijn display en diverse features om garant te staan voor een plezierige en comfortabele rit!

Phaewo is een Chinees bedrijf dat is opgericht in 2015 en zich sindsdien bezig houdt met het maken van elektrische steps, hoverboards en e-bikes. De missie van Phaewo is om iedereen op een veilige en milieuvriendelijke manier door de stad te laten rijden.

Logo Phaewo Elektrische Step
Ter verbetering van stepjes.com en om jou een betere gebruikservaring te bieden maken wij gebruik van functionele en analytische cookies. Voor gebruik van de website willen wij jou vragen akkoord te gaan.