Ninebot by Segway MAX G30 (banner)

Ninebot Max G30

De Ninebot Max G30 behoort tot de beste en meest innovatieve elektrische stepjes van het moment. Met een actieradius van 65 km (!) en krachtige 350W motor in het achterwiel trek je sneller op en kom je verder dan ooit. De maximale snelheid bedraagt 25 km/u.

Ninebot Max G30 kopen?

Een stijlvol en minimalistisch design gecombineerd met kwaliteit en innovatie. Dat is de Segway-Ninebot Max G30. Met een maximale snelheid van 25 km/u brengt deze e-step je op een volle accu tot wel 65 km ver! De Max G30 beschikt over een krachtiger 350W motor met achterwielaandrijving waardoor optrekken geen enkel probleem meer is en hellingen van 20% ook met gemak opgereden kunnen worden. Onder de step liggen twee 10” ‘tubeless’ anti-lek luchtbanden en die garant staan voor een comfortabele rit. En dankzij een ingebouwde snellader van 3A (of zelfs 5A met een tweede externe oplaadpoort) laad je de step niet alleen snel, maar ook overal gemakkelijk en in ongeveer 6 uur weer volledig op.

Een elektrische step met aandacht voor design

Zoals we gewend zijn van Ninebot by Segway is ook bij de Max G30 weer volop aandacht besteed aan het design. De Max G30 is voorzien van een stevig aluminium frame van 18 kg met een maximaal draagvermogen van 100 kg. Het frame is voorzien van diverse, stijlvol geïntegreerde onderdelen, waaronder: ingebouwde voor- en achterlichten inclusief remlicht; een geïntegreerde bel om andere weggebruikers te waarschuwen; en een multifunctioneel LCD-display waarop je de snelheid, resterende accuduur en versnelling (ECO, standaard (D), sport (S), krachtondersteuning) af kunt lezen. Evenals eerdere Ninebot-modellen beschikt ook de Ninebot Max G30 over cruisecontrol. Zodra je op de plek van bestemming aan bent gekomen klap je de elektrische step eenvoudig in middels het handige inklapsysteem.

Populaire elektrische stepjes

Specificaties Ninebot by Segway MAX G30

Actieradius65 kilometer
MerkNinebot by Segway
Openbare weg (NL)Niet toegestaan
Maximale snelheid25 km/u
DoelgroepVolwassenen
Gewicht product18 kg
MateriaalAluminium
Max. belastbaar tot100 kg
Stuurhoogte120 cm
Type bandenLucht
Laadtijd accu (vol)6 uur
Motor-vermogen350W

Statistieken inzien op jouw Smartphone

De Ninebot Max G30 verbind je eenvoudig met de handige Ninebot by Segway-app op jouw Smartphone door middel van een Bluetooth-connectie. Hiermee kun je eenvoudig rijstatistieken inzien, zoals het aantal afgelegde kilometers en de gemiddelde snelheid. Ook kun je dankzij deze connectie de firmware updaten, jezelf verbinden met andere rijders in de buurt, de anti-diefstalfunctie activeren en meer.

Mag de Max G30 de openbare weg op?

Helaas is het op dit moment niet toegestaan om met de Ninebot by Segway Max G30 de Nederlandse openbare weg op te gaan. In het buitenland kunnen andere regels gelden.

Wat is de actieradius van de Max G30?

De Max G30 heeft een actieradius van maar liefst 65 km!

Hoe zwaar is de Ninebot Max G30?

De Max G30 is voorzien van een stevig aluminium frame van 18 kg.

Wat is de maximale snelheid van de Max G30?

De Ninebot by Segway Max G30 heeft 4 modi: ECO, standaard (D), sport (S) en krachtondersteuning. Afhankelijk van de door jou ingestelde modus rijd je maximaal 25 km/u.

De elektrische Ninebot Max G30 iets voor jou?

Zoek jij een betrouwbare, innovatieve en ook nog eens zeer strak vormgegeven elektrische step? Dan is de Ninebot Max G30 zeker iets voor jou! Met deze e-step heeft Ninebot by Segway namelijk een kruising tussen het beste en meest luxe elektrische stepje van het moment in de branche neergezet. Een step waarop je gezien kunt worden.

Let op: wil je de NL openbare weg op met een elektrische step? Controleer dan goed of dat met deze step mag.

De woorden ‘elektrische step’ en ‘Ninebot by Segway’ zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Mede door de geschiedenis van het alom bekende Segway zijn de elektrische steps van Ninebot een van de meest populaire stepjes van het moment.

Logo Ninebot by Segway Elektrische Step
Ter verbetering van stepjes.com en om jou een betere gebruikservaring te bieden maken wij gebruik van functionele en analytische cookies. Voor gebruik van de website willen wij jou vragen akkoord te gaan.