Ninebot by Segway MAX G30 (banner)

Ninebot Max G30 II

De nieuwe Ninebot by Segway Max G30 II is de opvolger van de zeer populaire Max G30 en lijkt in alle opzichten op z’n voorganger, alleen dan nét iets beter. Met een actieradius van 65 km en robuuste 10” luchtbanden kies je voor een betrouwbare, comfortabele rijervaring.

Ninebot Max G30 II kopen?

De nieuwe Ninebot by Segway Max G30 II is de opvolger van de Max G30 en biedt je de beste oplossing om comfortabel te kunnen rijden tijdens je dagelijkse woon-werkverkeer, of over langere afstanden. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de batterij, de Max G30 II is namelijk uitgerust met een super lange afstand batterijpakket wat je een maximaal bereik van ongeveer 65 km geeft. Daarom biedt de Max G30 II je het grootste bereik binnen z’n segment en kun je je verkenningsradius dus verder uitbreiden met een topsnelheid van maximaal 25 km/u!

Alles voor een aangename rit

De 10” tubeless luchtbanden staan garant voor een zeer aangename rit. Bovendien zijn de banden aan de binnenkant voorzien van een extra gelei-laag waardoor het risico op een lekke band een stuk lager is dan bij veel van z’n concurrenten. De Ninebot Max G30 II heeft een groot en handig kleurendisplay waarop je snel informatie krijgt over de snelheid, acculading, versnelling of eventuele foutmeldingen. En dankzij goede verlichting ben je ook goed zichtbaar in het donker, wat de rijveiligheid vergroot.

Populaire elektrische stepjes

Specificaties Ninebot Max G30 II

Actieradius65 kilometer
MerkNinebot by Segway
Openbare weg (NL)Niet toegestaan
Maximale snelheid25 km/u
DoelgroepVolwassenen
Gewicht product21 kg
MateriaalAluminium
Max. belastbaar tot100 kg
Stuurhoogte120 cm
Type bandenLucht
Laadtijd accu (vol)6 uur
Motor-vermogen350W

Verbonden met je Smartphone

Ook de Ninebot Max G30 II verbind je eenvoudig met de handige Ninebot by Segway-app op jouw Smartphone door middel van een Bluetooth-connectie. Hiermee kun je eenvoudig rijstatistieken inzien, zoals het aantal afgelegde kilometers en de gemiddelde snelheid. Ook kun je dankzij deze connectie de firmware updaten, jezelf verbinden met andere rijders in de buurt, de anti-diefstalfunctie activeren en meer.

De elektrische Ninebot Max G30 II iets voor jou?

Zoek jij een betrouwbare, innovatieve en ook nog eens zeer strak vormgegeven elektrische step? Dan is de Ninebot Max G30 II zeker iets voor jou! Met deze e-step heeft Ninebot by Segway wederom een kruising tussen het beste en meest luxe elektrische stepje van het moment in de branche neergezet.

De woorden ‘elektrische step’ en ‘Ninebot by Segway’ zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Mede door de geschiedenis van het alom bekende Segway zijn de elektrische steps van Ninebot een van de meest populaire stepjes van het moment.

Logo Ninebot by Segway Elektrische Step
Ter verbetering van stepjes.com en om jou een betere gebruikservaring te bieden maken wij gebruik van functionele en analytische cookies. Voor gebruik van de website willen wij jou vragen akkoord te gaan.