Inokim Quick 3

Inokim Quick 3

Op zoek naar een elektrische step in het topsegment? Dan zit je goed met de Inokim Quick 3. Met een actieradius van maximaal 45 kilometer hoef je je zelden zorgen meer te maken of je wel in een keer van A naar B komt. En met een max. snelheid van 30 km/u ben je er zo!

Inokim Quick 3 kopen?

De Inokim Quick 3 beschikt over een zeer krachtige motor van 450W waarmee je maximaal 30 km/u haalt en maar liefst 45 kilometer af kunt leggen. En dat zijn comfortabele kilometers dankzij de 10” luchtbanden die onder de Quick 3 gemonteerd zijn. Wat de Quick 3 ook uniek maakt is de maximale belasting van 120 kg, bij de meeste elektrische stepjes is deze belasting namelijk een stukje lager. Met een gewicht van 17,2 kg is de Quick 3 wel iets zwaarder dan de gemiddelde step, maar nog steeds zorgt het aluminium frame en het compacte formaat – zowel uitgeklapt als opgevouwen – er voor dat je de Inokim Quick 3 gemakkelijk kunt dragen en mee kunt nemen in de trein of kofferbak van de auto. Mede ook door het handige handvat dat zich aan de zijkant van het deck bevindt.

’s Nachts laden, de hele dag zonder zorgen rijden

De laadtijd van de Quick 3 is met 7 uur wel vrij lang. Maar daar staat tegenover dat je met één lading dus wel 45 kilometer af kunt leggen. Hierdoor is er van tussentijds opladen op dezelfde dag dus vrijwel nooit sprake waardoor je de 7 uur die de e-step ‘s nachts aan de lader ligt voor lief kunt nemen. De Quick 3 is daarnaast flexibel in gebruik doordat het stuur in hoogte verstelbaar is. Met de duimgashendel bepaal je zelf hoe hard je wilt gaan. Door de natuurlijke vormgeving en fijne plek kun je de gashendel zonder problemen bedienen, ook op lange afstanden. Op het Display dat op het stuur gemonteerd is vind je onder andere de snelheid en het niveau van de accu. Ook kun je met de knoppen aan het zijkant van dit Display eenvoudig van versnelling wisselen.

Populaire elektrische stepjes

Specificaties Inokim Quick 3

Actieradius45 kilometer
MerkInokim
Openbare weg (NL)Niet toegestaan
Maximale snelheid30 km/u
DoelgroepVolwassenen
Gewicht product17 kg
MateriaalAluminium
Max. belastbaar tot120 kg
Stuurhoogte80 – 115 cm
Type bandenLucht
Laadtijd accu (vol)7 uur
Motor-vermogen450W

Veilig remmen en altijd zichtbaar

De Inokim Quick 3 beschikt over “V-brakes” aan de voorkant en Disk-brakes aan de achterkant waardoor je binnen no-time op een veilige manier tot stilstand kunt komen. De step is voorzien van LED-verlicht aan voor- en achterkant. Deze verlichting is netjes weggewerkt in het frame.

De elektrische Inokim Quick 3 iets voor jou?

Inokim is een zeer geliefde speler wanneer het elektrische stepjes betreft. Dit is niet voor niks, ze bouwen namelijk zeer degelijke e-steps. Ook de Quick 3 is een hoogwaardige step zoals we van Inokim gewend zijn. Hierdoor mag dit stepje zeker in een hoger segment geplaatst worden wat je dan ook wel in de prijs terugziet natuurlijk. Zoek jij een topsegment elektrische step waar je jarenlang plezier van kunt hebben? Dan ga jij heel blij worden van de Inokim Quick 3!

Inokim is in 2009 opgericht in Israël door de ontwerper Nimrod Sapir onder de naam MyWay. Het doel van Inokim is het verminderen van het autoverbruik in stedelijke omgevingen en leidend zijn op de markt van persoonlijke elektrische mobiliteit.

Logo Inokim Elektrische Step
Ter verbetering van stepjes.com en om jou een betere gebruikservaring te bieden maken wij gebruik van functionele en analytische cookies. Voor gebruik van de website willen wij jou vragen akkoord te gaan.