Elektrische step accessoires

Vijf elektrische step accessoires

Yes! Je bent de trotse eigenaar van een elektrische step. Vanaf nu verplaats jij je super eenvoudig en snel van A naar B. Alleen wil je de step ook graag op slot zetten. En je zoekt ook nog een helm om veilig op weg te kunnen. Misschien vergeet je nog wel iets? Vandaag zetten wij vijf populaire e-step accessoires op een rijtje.

1. Helm e-step

helm elektrische step

Hoewel niet altijd en overal verplicht is een helm een goede accessoire om veilig met jouw e-step op pad te gaan. De meeste elektrische stepjes behalen makkelijk snelheden van 25 km/u of meer en dat betekent dat je kwetsbaar kan zijn wanneer je valt. Een goede helm is niet duur en kan er zelfs erg mooi uitzien!

2. Remschijf slot e-step

Remschijfslot-elektrische-step

Dankzij een remschijf slot met stalen kabel kun je jouw elektrische step zorgeloos buiten laten staan. Bevestig het slotje aan de remschijf achter en wegrijden is niet langer meer mogelijk. De kabel aan het slot trek je vervolgens uit en bevestig je aan het stuur zodat je niet per ongeluk wegrijdt als het slot nog om de remschijf zit. Met behulp ven een handige houder die je op je step kunt bevestigen kan je het slot vervolgens eenvoudig opbergen en heb je het altijd bij de hand!

3. Telefoonhouder elektrische step

Telefoonhouder elektrische step

Op je telefoon kijken tijdens het rijden op een elektrische step is niet alleen verboden, het is ook niet prettig. Een telefoonhouder voor de elektrische step biedt daarom uitkomst! Verdwaal nooit meer met Google Maps en je hebt altijd de tijd bij de hand. Misschien wil je zelfs wel een muziekje aanzetten. Een telefoonhouder voor een fiets voldoet vaak ook, maar er zijn ook speciale telefoonhouders voor e-steps op de markt!

4. Bel voor elektrische step

Bel elektrische step

Niet elke elektrische step is voorzien van een bel. Toch kan een bel het leven eenvoudiger maken wanneer je op een stepje staat. Je hoeft dan namelijk niet meer te schreeuwen als iemand je niet aan hoort komen (grote kans want je hoort een e-step vrijwel niet..). Een gewone fietsbel volstaat vaak al en kan meestal eenvoudig op de sturen van stepjes gemonteerd worden. Maar er zijn ook speciale bellen voor elektrische stepjes op de markt waardoor je vaak des te makkelijker met je duim kunt bellen.

5. Opbergtas elektrische step

opbergtas elektrische step

Wanneer je iets mee wilt nemen op de step ben je vaak aangewezen op een rugzak. Soms heb je die niet bij of moet je enkel een portemonnee, telefoon, slot of lunchpakketje kwijt. Een opbergtas die je eenvoudig aan het stuur van de step kunt bevestigen is dan een erg handige accessoire! Opbergtassen voor elektrische steps komen is heel veel soorten en maten en er zijn universele tassen en merk-specifieke tassen op de markt.

Zo, nu kun je echt goed op weg! Heb je eigenlijk nog helemaal geen elektrische step? Kijk dan snel eens bij onze elektrische stepjes of er een voor jou tussen zit!

Ter verbetering van stepjes.com en om jou een betere gebruikservaring te bieden maken wij gebruik van functionele en analytische cookies. Voor gebruik van de website willen wij jou vragen akkoord te gaan.