Denver SEL-65220

Denver SEL-65220

De Denver SEL-65220 is een lichtgewicht elektrische step met een aluminium frame. Daarmee is deze step ideaal om mee te nemen in de auto of trein en om vervolgens korte ritjes op te maken. Met een volle accu ben je voor je het weet 12 kilometer verderop!

Denver SEL-65220 kopen?

Zoek jij een elektrische step voor een vriendelijke prijs? Dan is de Denver SEL-65220 wellicht een uitstekende keuze voor jou! Dit elektrische stepje is geschikt voor iedereen vanaf 14 jaar en met een maximaal gewicht van 100 kg. Behoor jij tot deze doelgroep? Zet dan snel de 300W motor aan het werk! Met de SEL-65220 behaal je maximaal een snelheid van 20 km/u en rijd je met een volle accu zo een kilometer of twaalf. Uitstekende prestaties voor een step in deze prijsklasse. De accu laad je op in 2-3 uur en dan kun je er weer opnieuw zo’n 12 kilometer tegenaan. Zo verplaats ook jij je makkelijk en snel van A naar B.

Veiligheid staat voorop

De Denver SEL-65220 komt met 6,5” rubberen wielen. De e-step is voorzien van drie versnellingen waarmee je rustig, gemiddeld of snel kunt rijden. Bovendien is de SEL-65220 van diverse veiligheids-eigenschappen voorzien. Zo beschikt de step over een dubbel remsysteem waardoor de step remt op het voorwiel middels een elektrisch remsysteem en op het achterwiel middels een handmatig remsysteem. Hierdoor wordt het remmen te allen tijde gewaarborgd. Het stepje is daarnaast voorzien van een bel, LED-verlichting en reflectoren aan de voor- zij- en achterkant van de step.

Populaire elektrische stepjes

Specificaties Denver SEL-65220

Actieradius12 kilometer
MerkDenver
Openbare weg (NL)Niet toegestaan
Maximale snelheid20 km/u
DoelgroepVolwassenen
Gewicht product14 kg
MateriaalAluminium, Kunststof
Max. belastbaar tot150 kg
Stuurhoogte110 cm
Type bandenMassief
Laadtijd accu (vol)3 uur
Motor-vermogen300W

Inclusief handig Display

Met de SEL-65220 hoef je je nooit af te vragen hoe hard je rijdt of hoe vol de accu nog is. Dit lees je namelijk direct af van het Display dat op het stuur van de e-step gemonteerd is. Daarnaast vind je op het scherm een versnellingsindicator die de versnelling aangeeft die op dat moment is ingesteld. Tussen versnellingen schakelen doe je met behulp van de knoppen aan de zijkant van het Display.

De elektrische Denver SEL-65220 iets voor jou?

Een vriendelijke prijs, snelle laadtijd en het lichte gewicht van de step in combinatie met een fijne maximale snelheid en prima actieradius van 12 km kenmerken de Denver SEL-65220. Voldoet dit aan de eisen die jij voor een elektrisch stepje gesteld hebt? Dan weten wij zeker dat de SEL-65220 jou gaat bevallen!

Denver Electronics is opgericht in 1990 en levert kwalitatief hoogwaardige elektrische producten. Met tientallen elektrische stepjes en hoverboards voor jong en oud is Denver een bekende speler binnen de e-mobility-branche.

Logo Denver Elektrische Step
Ter verbetering van stepjes.com en om jou een betere gebruikservaring te bieden maken wij gebruik van functionele en analytische cookies. Voor gebruik van de website willen wij jou vragen akkoord te gaan.