Denver SCO-80130

Zoek je een leuke, simpele elektrische step? Dan is de Denver SCO-80130 wellicht de e-step voor jou! De SCO-80130 is gemakkelijk mee te nemen en beschikt over vele voordelen waaronder meerdere versnellingen en een opblaasbare voorband voor een verbeterd rijcomfort.

Denver SCO-80130 kopen?

De Denver SCO-80130 is een fijne elektrische step die zal zorgen voor comfort en optimaal step-plezier. De e-step is geschikt voor gebruik vanaf 14 jaar maar kan met zijn maximale draaggewicht van 100 kg ook uitstekend door volwassenen gebruikt worden. De SCO-80130 beschikt over een aluminium frame en opblaasbare voorband waardoor het rijcomfort sterk verbeterd wordt. De step is voorzien van een 300W motor waarmee snelheden tot maximaal 20 km/u gehaald kunnen worden. De step is ideaal voor in de stad of kleine afstanden met een bereik van maximaal 12 km op een volle accu. Bovendien is de step met een gewicht van slechts 10,8 kg en een eenvoudig inklap-systeem gemakkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld de auto of trein.

Eenvoudige bediening en lichtgewicht

Met de Denver-80130 kun je in elk weertype rijden. De e-step is van alle kanten waterdicht. Op het multifunctionele display lees je snel o.a. de snelheid het accuniveau af. Is de accu leeg? Dan laad je deze in slechts 3 uur weer volledig op en kun je er weer 12 km tegenaan. Ook vind je op het display de versnelling waar je in zit. De SCO-80130 is namelijk uitgerust met drie versnellingen: (1) Lage snelheid, (2) Gemiddelde snelheid, en (3) Hoge snelheid. Van versnelling wisselen doe je eenvoudig met de knoppen op het display. Remmen doe je veilig en snel doordat het elektrische stepje is uitgerust met zowel een elektrische- als een handmatige voetrem. Dankzij de LED-verlichting voor en achter en diverse reflectoren ben je daarnaast zowel in het licht als in het donker goed zichtbaar.

Populaire elektrische stepjes

Specificaties Denver SCO-80130

Actieradius12 kilometer
MerkDenver
Openbare weg (NL)Niet toegestaan
Maximale snelheid20 km/u
DoelgroepVolwassenen
Gewicht product10 kg
MateriaalAluminium, Kunststof
Max. belastbaar tot150 kg
Stuurhoogte105 cm
Type bandenLucht
Laadtijd accu (vol)3 uur
Motor-vermogen300W

Gemakkelijk parkeren en snel wegrijden

De SCO-80130 komt met een zijstandaard die je eenvoudig met je rechtervoet omlaag duwt. Hiermee kun je jouw Denver step snel en gemakkelijk parkeren. Ook is er een uitgebreide handleiding beschikbaar zodat je binnen no-time weet hoe jouw nieuwe Denver SCO-80130 werkt. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is snel wegrijden!

De elektrische Denver SCO-80130 iets voor jou?

Op zoek naar een degelijke, goed geprijsde (eerste) elektrische step? Dan is de Denver SCO-80130 zeker iets voor jou! Waar wacht je nog op?

Denver Electronics is opgericht in 1990 en levert kwalitatief hoogwaardige elektrische producten. Met tientallen elektrische stepjes en hoverboards voor jong en oud is Denver een bekende speler binnen de e-mobility-branche.

Logo Denver Elektrische Step
Ter verbetering van stepjes.com en om jou een betere gebruikservaring te bieden maken wij gebruik van functionele en analytische cookies. Voor gebruik van de website willen wij jou vragen akkoord te gaan.