Denver SCO-80125 (banner)

Denver SCO-80125

Verplaats je gemakkelijk van A naar B op de Denver SCO-80125. Een budgetvriendelijke e-step voorzien van o.a. drie versnellingen, een 250W elektrische motor en Display. De SCO-80125 is eenvoudig in te klappen en legt op een volle accu tot 12 kilometer afstand af.

Denver SCO-80125 kopen?

De Denver SCO-80125 is een voordelige elektrische step voor iedereen vanaf 14 jaar en tot 100 kg. De SCO-80125 is het beste bij droog weer te gebruiken en dankzij haar lichte gewicht van rond de 10 kg daardoor ideaal voor korte afstanden of op vakantie. De step is voorzien van een 250W elektrische motor en een accu die je in 2 tot 3 uur volledig op kunt laden. De step heeft 3 versnellingen (rustig, gemiddeld en snel) waarmee je – afhankelijk van de versnelling – tot 20 km/u kunt rijden. Het bereik van de step is met 12 kilometer genoeg voor korte ritjes in de stad maar bijvoorbeeld ook op de camping.

Zien en gezien worden

Dankzij de LED-lampen aan voor- en achterzijde en diverse reflectoren rondom is het zien en gezien worden met de Denver SCO-80125. De e-step ziet er bovendien erg stoer uit en komt onder andere in de kleuren zwart, wit, lime en oranje. De step is voorzien van 8” wielen gemaakt van duurzaam rubber. Remmen doe je door middel van een elektrische voorrem en handmatige achterrem. Hierdoor is remmen altijd gewaarborgd en sta je binnen no-time stil. Voor extra comfort is de SCO-80125 ook voorzien van voorvering. De snelheid en accuduur lees je af van het Display dat op het stuur is gemonteerd.

Populaire elektrische stepjes

Specificaties Denver SCO-80125

Actieradius12 kilometer
MerkDenver
Openbare weg (NL)Niet toegestaan
Maximale snelheid20 km/u
DoelgroepVolwassenen
Gewicht product10 kg
MateriaalAluminium
Max. belastbaar tot100 kg
Stuurhoogte105 cm
Type bandenLucht
Laadtijd accu (vol)3 uur
Motor-vermogen250W

Compact op te bergen

De elektrische Denver SCO-80125 is super makkelijk op te klappen waardoor je het stepje makkelijk kunt dragen, mee kunt nemen in de auto of het openbaar vervoer of op kunt bergen in de hal, onder je bureau of in de schuur..

De elektrische Denver SCO-80125 iets voor jou?

Net zoals veel andere elektrische stepjes van Denver is ook de Denver SCO-80125 een prachtige optie wanneer je zoekt naar een comfortabele, niet al te dure elektrische step om korte afstanden op af te leggen. Ben jij overtuigd? Dan weten wij zeker dat je aan deze step heel veel plezier gaat beleven!

Let op: wil je de NL openbare weg op met een elektrische step? Controleer dan goed of dat met deze step mag.

Denver Electronics is opgericht in 1990 en levert kwalitatief hoogwaardige elektrische producten. Met tientallen elektrische stepjes en hoverboards voor jong en oud is Denver een bekende speler binnen de e-mobility-branche.

Logo Denver Elektrische Step
Ter verbetering van stepjes.com en om jou een betere gebruikservaring te bieden maken wij gebruik van functionele en analytische cookies. Voor gebruik van de website willen wij jou vragen akkoord te gaan.