Boosted REV (banner)

Boosted REV

De meest veilige en soepele elektrische step op deze planeet, zo omschrijft Boosted haar eigen elektrische Boosted REV. Met een actieradius van rond de 35 kilometer en een maximale snelheid van +/- 39 km/u reis je zeker snel en met plezier naar de plaats van bestemming.

Boosted REV kopen?

De Boosted REV is een enorm krachtige elektrische step die door haar dikke banden geschikt is voor elk weertype. De step beschikt over niet één, maar twee 750W motoren (1500W totaal) waardoor geen heuvel voor problemen zal zorgen. Doordat de step beschikt over 2 motoren waarvan een bij het voorwiel en een bij het achterwiel wordt de kracht evenredig verdeeld en word je niet achterover gelanceerd wanneer je optrekt. Afzetten is ook niet nodig om op gang te komen, de step kan vanaf stilstand optrekken. Bovendien ziet de REV er ook nog eens heel stijlvol uit. De Boosted REV is daarmee een kwalitatief hoogwaardige step waar je jarenlang plezier van kunt hebben!

Krachtig en snel

Het volledig opladen van de Boosted REV neemt slecht 3 uur in beslag. Vervolgens kun je er een flinke tijd op uittrekken met een actieradius van rond de 35 kilometer! Wel afhankelijk van hoe snel je rijdt uiteraard, want gooi je de gashendel volledig open dan zal je met minder kilometers genoegen moeten nemen. Vanuit stilstand trekt de REV In 7 seconden op van 0 naar 39 km/u. Dit is overigens wel afhankelijk van welke versnelling je kiest, want de REV is met drie versnelling uitgerust: (1) snelheid tot max. 25 km/u, (2) snelheid tot max. 30 km/u, (3) snelheid tot max. 39 km/u. Rijden op de REV kan in het begin wel even wennen zijn door haar ongekende kracht en snelheid, zeker wanneer je onervaren bent met rijden op elektrische stepjes. Maar als je eenmaal gewend bent zal je de kracht van deze step zeker waarderen.

Populaire elektrische stepjes

Specificaties Boosted REV

Actieradius39 kilometer
MerkBoosted
Openbare weg (NL)Niet toegestaan
Maximale snelheid40 km/u
DoelgroepVolwassenen
Gewicht product23 kg
MateriaalAluminium, kunststof, staal
Max. belastbaar tot110 kg
StuurhoogteNiet bekend
Type bandenLucht
Laadtijd accu (vol)3 uur
Motor-vermogen1.500W

Super veilig, in weer en wind

De Boosted REV functioneert perfect in elke weersomstandigheid. Door haar dikke 9” luchtbanden en 20 cm brede plank voel je je zowel in zonnige als regenachtige omstandigheden prima op je gemak. De REV is voorzien van een handrem, voetrem en ‘Throttle wheel’ dat ook voor remmen gebruikt kan worden. Zo rem je dus ook snel tot stilstand wanneer je vol gas geeft. De step is met 23 kilo niet heel licht, maar je krijgt er dan ook wel een degelijk apparaat voor terug! Verbind de step met de Boosted App voor extra insights. De REV is belastbaar tot 110kg wat deze step voor veel volwassenen geschikt maakt.

De elektrische Boosted REV iets voor jou?

De REV is veilig, simpel te bedienen, krachtig en uniek. Je moet er wel voor in de buidel tasten, maar met de Boosted REV koop je een elektrische step waar je trots op kunt zijn.

Let op: wil je de NL openbare weg op met een elektrische step? Controleer dan goed of dat met deze step mag.

Het Amerikaanse Boosted is opgericht in 2012 en wordt gezien als een van de meest vooruitstrevende bedrijven op het gebied van elektrische skateboards en elektrische steps. Boosted staat garant voor sterke materialen, betrouwbare accu’s en krachtige motoren.

Logo Boosted Elektrische Step
Ter verbetering van stepjes.com en om jou een betere gebruikservaring te bieden maken wij gebruik van functionele en analytische cookies. Voor gebruik van de website willen wij jou vragen akkoord te gaan.